Bloem verkregen uit hoogwaardige granen die in een bepaald stadium van het productieproces zijn genomen. Het heeft een fijnere consistentie dan de normale type 00 bloem. Deze bloem wordt gebruikt bij de ambachtelijke productie van verse pasta, gebruikt in een mengsel met zachte tarwebloem of harde tarwegries. De pasta zal mooi ruw worden en behoudt daardoor de saus beter vast. Uitstekend geschikt ook voor het paneren van vis voordat deze wordt gebakken; het resultaat is een droog en knapperig product met een uitstekende smaak. Het ideaal is zonnebloemolie met een hoog oliezuurgehalte die, dankzij het gebrek aan carotenen, het frituren perfect transparant en niet "oranje" zal maken.
Voedingswaarde per 100g Energie Kjoule 1437 Kilojoule Energie Kcalorieën 339 Kilocalorieën Vet 0,9 gram Verzadigde vetzuren 0 Gram Koolhydraten 70 gram waarvan suikers 1,5 gram Vezel 2,0 gram Eiwit 11 gram Zout 0 gram
This website uses cookies to improve your experience. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies. However you may visit Cookie Settings to provide a controlled consent.