DELIZIE DI CALABRIA | Paté di Sardine| 135g
DELIZIE DI CALABRIA Paté di Sardine
Paté van Sardine, maar was is dat?
De sardine, ook wel rosamarina genoemd, is een typisch vis product uit de provincie van Crotone in Calabrië.
De Paté di Sardine is een saus met een sterke en eeuwenoude smaak gemaakt met drie kostbare ingrediënten:
zeebliek, Spaanse peper en zout.
Als onderdeel van de paté worden "Bianchetti" gebruikt, dit zijn pasgeborenen sardines en vormen de basis voor deze saus met een sterk karakter en een unieke smaak. Het kant-en-klare product heeft een prachtige rode kleur en een intense en pittige smaak, perfect om natuurlijk van te genieten vergezeld van een sneetje brood. Ook ideaal voor het aromatiseren van sauzen, vlees en groenten.
Paté di Sardine is een specialiteit van arme en oude oorsprong die tegenwoordig een van de meest gewaardeerde traditionele Calabrische producten is geworden, en de kaviaar van de armen is hernoemd. Paté di Sardine is een product dat naar geschiedenis ruikt en werd alleen gemaakt met Italiaanse en hoogwaardige ingrediënten die de oudste Calabrische tradities respecteren.
Merk | DELIZIE DI CALABRIA |
---|
-
DELIZIE DI CALABRIA | Paté di Sardine| 135g€ 6,44
-
** THT DATUM 19.08.23 ** | Nduja uit Spilinga | potje 180gSpeciale prijs € 4,62 Normale prijs € 5,44
-
-