FALCONE | Cantucci d'Abruzzo - Pistacchi e Cedro | 180g

€ 4,36
Niet op voorraad
SKU
FAL140540

FALCONE | Cantucci d'Abruzzo - Pistacchi e Cedro

Inhoud : 180g

Ingrediënten : Type 0 zacht TARWEBLOEM, kristalsuiker 20%, hele gepasteuriseerde EIEREN, PISTACHIO 8%, gekonfijte citroen 8% (cederschil, glucose-fructosestroop, sucrose, sap geconcentreerde citroen) PISTACHIO 8%, gepasteuriseerd EI-wit, rietsuiker 1%, rijsmiddelen: dinatriumdifosfaat, zuurcarbonaat. natrium, BOTER (MELK), honing, zoutaroma's.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDEN PER 100 GR Energiewaarde:
1661 kJ / 394 kcal
vet: 7,7g waarvan verzadigde vetzuren: 3,7 gkoolhydraten: 70,4 g waarvan suikers: 27,6 g - 3 vezels, 4 g - eiwitten: 8,8 g - zout: 0,29 g

Geproduceerd in een fabriek die gebruik maakt van: TARWE, NOTEN, HAZELNOTEN, PISTACHIOS, MELK, SOJA.
Op een koude en droge plaats bewaren

Merk : FALCONE
https://www.dolciariafalcone.com/
Gemaakt in : MOSCUFO (PE)
Regio : Abruzzen

Artikel # : FAL140540

Meer informatie
MerkDOLCIARIA FALCONE
Produceert in:Italië

FALCONE | Cantucci d'Abruzzo - Pistacchi e Cedro | 180g

Geurige koekjes van de Italiaanse zoetwarentraditie, geproduceerd met geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten, verrijkt met gehakte pistachenoten en gekonfijte citroen.
Vrij van palmolie, gehydrogeneerde vetten en conserveermiddelen.
Deze cantucci zijn ideaal bij thee of dessertwijnen, ze passen ook goed bij limoncello en oude grappa.

Cantucci ... traditionele Italiaanse koekjes. Er wordt gezegd dat er geen dessert is dat het gehemelte kan bevredigen als het niet wordt verteld. En hier is het verhaal van onze amandelcantucci, een verhaal dat dateert uit het begin van de 20e eeuw en een recept dat tot op de dag van vandaag trouw de traditionele traditie van Italiaanse grootmoeders volgt! ""Li biscutte tajate"" met de hand, de cantucci, (het lijkt erop dat de term is afgeleid van de term cantellus, stuk of sneetje brood) waarvan de eigenaardigheid de dubbele bereiding is, dat wil zeggen de eerste bereiding van het brood gedurende ongeveer 30 minuten en de tweede keer koken nadat je het verwarmde brood (nog zacht) ongeveer 7-8 minuten hebt gesneden om ze knapperig te maken. In Abruzzen worden ze vergezeld van goede koffie of vin santo of beter nog met de Abruzzese ratafia, het Abruzzen-elixer genoemd, waarvan de dichter Gabriele D'Annunzio de lustopwekkende eigenschappen prees.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FALCONE | Cantucci d'Abruzzo - Pistacchi e Cedro | 180g
Uw waardering