Pecorino-kaas gemaakt met gepasteuriseerde schapenmelk. De pasta is compact, met een mooie strogele kleur. Er zijn zeldzame en kleine gaatjes. Het aroma is intens, het karakter is sterk en in de mond kun je de geur van kruiden waarnemen die typisch zijn voor het territorium van het dropje Fonni, in Sardinië.
Aan de buitenkant heeft het een doorslaggevende bruine kleur met een afgeronde afgeknotte kegelvormige zijde, met een gestreepte korst.
Merk : FATTORIE GENNARGENTU http://www.fattoriegennargentu.it/ Gemaakt in : Fonni (NU) Regio : Sardinië
Artikel # : FG-IFO
Vragen (0)
Beoordeling(en)
Schrijf uw eigen review
Mis het niet!
Wil je zo nu en dan inspiratie voor lekkere Italiaanse recepten? Of een slimme kooktip en andere nieuws over heerlijke Italiaanse producten die ik via Peccati di Gola verkoop? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!
This website uses cookies to improve your experience. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies. However you may visit Cookie Settings to provide a controlled consent.