POSTNL

Veilig en snelle verzendingen

TOP SERVICE 7 DAGEN PER WEEK

Snelle en persoonlijke service

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

GROOT ASSORTIMENT

Ruim 700 artikelen op voorraad!

Fregola sarda con Colatura di Gambero Rosso e Bottarga di Muggine

0.0 from 0 votes
Fregola sarda con Colatura di Gambero Rosso e Bottarga di Muggine

Fregola sarda con Colatura di Gambero Rosso e Bottarga di Muggine

Recipe by Lauro
0.0 from 0 votes

Fregola sarda con Colatura di Gambero Rosso® e Bottarga di Muggine is een luxueus Sardijns gerecht voor 4 personen, dat de unieke texturen van Fregola sarda pasta combineert met de diepe, umami smaken van Colatura di Gambero Rosso en Bottarga di Muggine. Verrijkt met de warmte van knoflook, een vleugje kruidigheid van droge Spaanse peper, en verrijkt met extra vergine olijfolie, is dit recept een mediterraan genot. Verse marjolein en peterselie voegen een explosie van kruidige frisheid toe, terwijl geraspte Bottarga di Muggine het gerecht afmaakt met zijn kenmerkende zoute, brakke randje. Eenvoudig te bereiden, het omvat het sauteren, het roosteren van de fregola als een risotto, en het sudderen tot romige perfectie, gegarneerd met extra bottarga voor een exquise smaak van Sardijnse traditie.

Course: MainCuisine: Italian, MediterraneanDifficulty: Medium
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

30

minutes
Calories

500

kcal
Total time

45

minutes
Kookmodus

Houd het scherm van uw apparaat aan

Ingrediënten

  • 250 g 250 Fregola sarda

  • 75 ml 75 Colatura di Gambero Rosso (5 eetlepels)

  • 1 1 droge Spaanse peper

  • 1 1 teentje knoflook

  • extra vergine olijfolie

  • zout naar smaak

  • peper naar behoefte

  • verse marjoleijn

  • verse peterselie

  • Bottarga di Muggine geraspt naar smaak

Instructies

  • Begin door een scheutje olie in een pan te doen, met de gedroogde chilipeper, knoflook en sauteer.
  • Voeg de fregola toe en rooster het een minuutje als een risotto, terwijl je het constant roert. 
  • Verdun met water en laat het koken, al roerend om plakken te voorkomen. 
  • Als de fregola bijna gaar is, voeg je de Colatura di Gambero Rosso en de Bottarga di Muggine toe voor het romig maken. Roer naar smaak. 
  • Voeg als laatste de peterselie en verse marjolein toe en serveer, garneer met meer bottarga naar smaak.
0.0 from 0 votes

Gerelateerde berichten