LE 5 STAGIONI | Ciabatta Romana bloem voor Pizza in Pala alla Romana | 10Kg
Ciabatta Romana van Le 5 Stagioni is een bloem mix die is ontwikkeld om de productie van pizzadeeg "in pala alla romana" te vergemakkelijken. Deze speciale mix is bijzonder geschikt voor het verwerken van direct en indirect deeg en garandeert een resultaat van extreme lichtheid en verteerbaarheid. Met Ciabatta Romana ontwikkelt het deeg een zeer alveolaire kruim en een bijzonder knapperige en lichte korst in de mond. De bijzondere samenstelling (waaronder de Naturkraft-moedergist) maakt het bijzonder geschikt voor deeg dat lang moet rijpen bij een gecontroleerde temperatuur (koelkast).
Wil je zo nu en dan inspiratie voor lekkere Italiaanse recepten? Of een slimme kooktip en andere nieuws over heerlijke Italiaanse producten die ik via Peccati di Gola verkoop? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!
This website uses cookies to improve your experience. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies. However you may visit Cookie Settings to provide a controlled consent.