Farina di Grano Tenero Tipo ’00′ - SUPERIORE (Bloem type 'OO')
Inhoud : 1Kg
Ingrediënten : bloem type 00Merk : Le 5 Stagioni
www.le5stagioni.it
Gemaakt in : Collecchio (PR)
Regio : Emilia Romagna
Rheologische eigenschappen Eiwitgehalte: min 13% W-waarde: W 330 Tolerantie: -10/+30 Elasticiteit: P/L 0.60 Tolerantie: +- 0.10
Le 5 Stagioni Superiore, is een bloem (Bloem type ’00′) van het Italiaanse merk Le 5 Stagioni. Deze bloem is uiterst geschikt voor het maken van pizzadeeg en focacciadeeg (of andere soorten Italiaanse brood). Le 5 Stagioni Superiore is een hoogwaardige kwaliteit bloem en wordt ook nog aanbevolen door de Italiaanse vereniging van pizzabakkers in Napoli (Napels), de Associazione Verace Pizza Napoletana (http://www.pizzanapoletana.org/ ).
Rheologische eigenschappen Eiwitgehalte: min 13% W-waarde: W 330 Tolerantie: -10/+30 Elasticiteit: P/L 0.60 Tolerantie: +- 0.10
Wil je zo nu en dan inspiratie voor lekkere Italiaanse recepten? Of een slimme kooktip en andere nieuws over heerlijke Italiaanse producten die ik via Peccati di Gola verkoop? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!
This website uses cookies to improve your experience. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies. However you may visit Cookie Settings to provide a controlled consent.