LE 5 STAGIONI | GRANITO | Farina Tipo 1 Macinata a Pietra
Farina Tipo 1 Macinata a Pietra van Le 5 Stagioni is een meel gemalen met behulp van stenen molenstenen die zachtjes malen het graan. De langzame, gekoelde maling garandeert dat het gewonnen meel meer geurig is en met en meer intense smaak. Farina Tipo 1 Macinata a Pietra is een eiwitrijk meel. Geschikt voor direct en indirecte deeg maken, op middellange en lange rijsmiddel tijden.
Rheologische eigenschappen Eiwitgehalte: min 13.5% W-waarde: W 300 Tolerantie: -20/+30 Elasticiteit: P/L 1.2 Tolerantie: +- 0.10
Wil je zo nu en dan inspiratie voor lekkere Italiaanse recepten? Of een slimme kooktip en andere nieuws over heerlijke Italiaanse producten die ik via Peccati di Gola verkoop? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!
This website uses cookies to improve your experience. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies. However you may visit Cookie Settings to provide a controlled consent.