LE MAREVIGLIE | Colatura di Gambero Rosso (Garnalensaus) | 100ml
De Colatura di Gambero ® is een nieuw voedingsproduct gemaakt met behulp van een gepatenteerd proces waarmee u de eieren en sappen uit de kop van de rode garnaal kunt halen.
De geur en intense smaak van rode garnalen om voorgerechten, risotto's en visgerechten in het algemeen te verrijken en op smaak te brengen.
HET PRODUCTIEPROCES
Het proces gaat verder dan het model van de circulaire economie waarin afval een hulpbron wordt. In het geval van garnalen is het hetzelfde materiaal dat zichzelf regenereert, waardoor een positieve cirkel ontstaat waarin de herstelde koppen van rode garnalen worden gebruikt om in de productiecyclus te worden gestoken.
Verschil met Colatura di alici
In tegenstelling tot de ansjovissaus bevat de rode garnalensaus geen zout.
Om deze reden is het gebruik en verbruik anders.
Het is geen bisque
De bisque is een bouillon waarbij een sauté wordt gebruikt met toevoeging van het schild en de koppen van de garnaal, cognac of iets anders, dat wordt afgesloten door alles te mengen. De Colatura di Gambero Rosso daarentegen is een extractie van pure eieren en sappen zonder toevoegingen.
Product houdbaarheid
Het heeft een houdbaarheid van 12 maanden, het is een houdbaar product dat op kamertemperatuur wordt bewaard. Eenmaal geopend moet het in de koelkast worden bewaard.
Heeft Colatura van Gambero Rosso een intense smaak?
Het heeft een uitgebalanceerde smaak die doet denken aan de zoetheid van rode garnalen, de intensiteit wordt geaccentueerd in verhouding tot de hoeveelheid die in een gerecht wordt gebruikt.