MULINO CAPUTO | Pizzabloem type 0 ‘NUVOLA’
MULINO CAPUTO | Pizzabloem type 0 ‘NUVOLA’
De pizzabloem Nuvola van Mulino Caputo, is een nieuwe bloem van type 0 die zeer hydraterend deeg mogelijk maakt, erg plezierig en die de pizza een rijk luchtige kroonlijst geeft die typisch is voor de ronde pizza in Napolitaanse stijl.
Het is geboren uit het onderzoek en de ontwikkeling van de Mulino Caputo om leven te geven aan alveolate en geurige "kroonlijsten" (hoge korsten).
Een zorgvuldige selectie van grondstoffen zorgt voor volume en zachtheid van het deeg dankzij de hoge gistingscapaciteit die van nature aanwezig is in de korrels.
Nuvola is een 100% natuurlijk product zonder het gebruik van additieven of conserveermiddelen.
Rheologische eigenschappen
Eiwitgehalte: min 12.5%
W-waarde: W 260/280
Elasticiteit: P/L 0.50/0.60
** HORECAGELEGENHEDEN kunnen onze speciale prijslijst aanvragen via info@peccatidigola.nl
*** In het geval dat deze product uit voorraad is, vraag dan om de levertijd via info@peccatidigola.nl
Type Bloem / Meel | Type 0 |
---|---|
W-waarde | W 260/280 |
Eiwit % | 12,5 % |
Elasticiteit: | P/L 0,50/0,60 |
Merk | MULINO CAPUTO |
Produceert in: | Italië |