De zuivere lucht en de ongerepte natuur van centraal Sardinië zijn onnavolgbare ingrediënten van alle vleeswaren van producent Murru, gevestigd in Irgoli, in het midden van Sardinië.
De Salsicciotto Sardo is een onmiskenbaar product van Sardijnse kunst, dat traditioneel met de hand in huis werd gemaakt. De Sardijnse Murru-worst onderscheidt zich door de selectie en het snijden van het vlees, rigoureus vers en nationaal, vanwege de typischheid van het geheime recept dat in de loop van de tijd is overgeleverd en voor de verzorging van elke fase: van de dosering van kruiden tot de bekwame smaakmaker.
Wil je zo nu en dan inspiratie voor lekkere Italiaanse recepten? Of een slimme kooktip en andere nieuws over heerlijke Italiaanse producten die ik via Peccati di Gola verkoop? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!
This website uses cookies to improve your experience. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies. However you may visit Cookie Settings to provide a controlled consent.