Over Peccati Di Gola

Peccati di Gola

"Peccati di Gola", wat ‘smaakzonden’ betekent, is een klein familiebedrijf dat geleid wordt door Lauro Lai. Deze in Deventer geboren zoon van een Italiaanse vader en Nederlandse moeder heeft het grootste deel van zijn leven doorgebracht op het prachtige Sardinië; eiland van zon, zee en … lekker eten! Dankzij zijn Italiaanse achtergrond en de vele bezoeken die hij nog elk jaar aan zijn geboorteland brengt, heeft Lauro zijn kennis van de Italiaanse keuken en van Italiaanse producten steeds verder ontwikkeld en verfijnd, wat hem nu in staat stelt slechts de kwalitatief beste producten te selecteren en aan te bieden.

Iedereen weet dat Italianen fijnproevers zijn die trots zijn op hun keuken en de goede producten. Toen Lauro zich in 2004 in Nederland vestigde, viel hem dan ook meteen op hoe moeilijk het – ondanks de wereldwijde populariteit van de Italiaanse keuken – is om echt goede Italiaanse producten te vinden voor een nog enigszins redelijke prijs. Deze constatering en dit gemis aan kwaliteit brachten hem op het idee een eigen online winkel te openen met authentiek Italiaanse, maar tevens betaalbare, kwaliteitsproducten.

Peccati di Gola is de eerste online winkel in Nederland die u de mogelijkheid biedt écht Italiaans te eten tegen ‘Italiaanse’ prijzen. Dit, samen met het gemak waarmee u vanuit huis kunt bestellen en via diverse betaalmethoden kunt afrekenen, en de passie en productkennis van Lauro, die hij graag met u deelt, maken Peccati di Gola dé online place to be voor liefhebbers van de Italiaanse en internationale keuken.