Over Peccati Di Gola

Welkom bij Peccati di Gola, wat in het Italiaans 'smaakzonden' betekent.

Wij zijn een klein familiebedrijf onder leiding van Lauro Lai, geboren in Deventer als zoon van een Italiaanse vader en Nederlandse moeder. Zijn leven heeft hij grotendeels doorgebracht op het prachtige eiland Sardinië, een plek van zon, zee en vooral heerlijk eten! Dankzij zijn Italiaanse achtergrond en frequente bezoeken aan zijn geboorteland heeft Lauro zijn kennis van de Italiaanse keuken en producten verder ontwikkeld en verfijnd. Dit stelt hem nu in staat om alleen de allerbeste kwaliteitsproducten zorgvuldig te selecteren en aan te bieden, waarbij hij zich voornamelijk richt op de A-merken van Italiaanse supermarkten.

Het is algemeen bekend dat Italianen echte fijnproevers zijn en trots zijn op hun culinaire erfgoed. Toen Lauro zich in 2004 in Nederland vestigde, merkte hij meteen op hoe moeilijk het was om écht goede Italiaanse producten te vinden, ondanks de wereldwijde populariteit van de Italiaanse keuken. Dit gebrek aan kwaliteit en authenticiteit inspireerde hem om zijn eigen online winkel te openen, waar hij betaalbare en hoogwaardige producten van bekende Italiaanse supermarktmerken kon aanbieden.

Bij Peccati di Gola bent u verzekerd van een unieke ervaring: wij zijn de eerste online winkel in Nederland die u de mogelijkheid biedt om de beste producten van Italiaanse supermarkten te proeven tegen (bijna) 'Italiaanse' prijzen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, met producten die de smaken van Italië rechtstreeks naar uw tafel brengen.

Het gemak van online bestellen en diverse veilige betaalmethoden maken uw culinaire reis nog aangenamer. Lauro deelt graag zijn passie en uitgebreide productkennis met u.

Bij Peccati di Gola willen we niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook een bron van informatie en inspiratie zijn voor liefhebbers van de Italiaanse en internationale keuken. Samen met ons enthousiaste team streven we ernaar om uw culinaire ontdekkingsreis onvergetelijk te maken. Of u nu al bekend bent met de Italiaanse keuken of net begint aan uw culinaire avontuur, bij Peccati di Gola bent u aan het juiste adres voor de beste Italiaanse supermarktproducten.

Wij nodigen u van harte uit om onze online winkel te verkennen en te genieten van de authentieke smaken die wij te bieden hebben. Buon appetito!

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.