POSTNL

Veilig en snelle verzendingen

TOP SERVICE 7 DAGEN PER WEEK

Snelle en persoonlijke service

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

GROOT ASSORTIMENT

Ruim 700 artikelen op voorraad!

Over Peccati di Gola

Welkom bij Peccati di Gola, waar ‘smaakzonden‘ in het Italiaans tot leven komen!

Lauro Lai en Sylvia vormen het dynamische team achter Peccati di Gola. Lauro heeft het genoegen gehad om maar liefst 20 jaar op het prachtige eiland Sardinië te wonen, een plek van zon, zee en overheerlijk eten! Sylvia, onze geweldige aanwinst uit Costa Rica, heeft al meer dan 20 jaar haar thuis in Nederland gevonden.

Samen zorgen wij ervoor dat niet alleen de beste Italiaanse supermarktproducten, maar ook enkele ware delicatessen zorgvuldig worden geselecteerd en aangeboden. Denk hierbij aan unieke producten zoals de beroemde Colatura di Alici uit Cetara en de originele ‘Nduja uit Spilinga.

Met een knipoog naar Italiaanse supermarktmerken richten wij ons op betaalbaarheid en kwaliteit. In 2004, toen Lauro zich in Nederland vestigde, merkte hij op hoe lastig het was om écht goede Italiaanse producten te vinden. Dit inspireerde hem om Peccati di Gola op te richten, de eerste online winkel in Nederland die niet alleen de beste producten van Italiaanse supermarkten aanbiedt tegen (bijna) ‘Italiaanse’ prijzen, maar ook een selectie van exclusieve delicatessen.

Bij Peccati di Gola brengen wij niet alleen hoogwaardige producten naar uw tafel, maar ook een stukje Italië en Costa Rica rechtstreeks naar uw hart. Online bestellen wordt nog leuker met diverse veilige betaalmethoden.

Wij delen graag onze passie en uitgebreide productkennis met u. Of u nu al bekend bent met de Italiaanse keuken of net begint aan uw culinaire avontuur, bij Peccati di Gola bent u aan het juiste adres voor de beste Italiaanse supermarktproducten en exclusieve delicatessen.

Verken onze online winkel, ontdek de authentieke smaken en geniet! Buon appetito!