PANEANGELI Chantilly Cream is de moderne versie van de historische Chantilly-crème die in 1691 in Frankrijk werd gemaakt voor koning Lodewijk XVI. PANEANGELI Chantilly Cream is snel en gemakkelijk te bereiden: giet 400 ml koude slagroom in een kom met de zijkanten hoog en klop 30 seconden op lage snelheid. Voeg geleidelijk de inhoud van een envelop toe en blijf op lage snelheid kloppen tot een dikke en volle crème is verkregen.
Elke verpakking van 80 g bevat 2 zakken PANEANGELI Chantilly Cream.
PANEANGELI | Crema Chantilly Inhoud : 80 g Ingrediënten :
Merk : PANEANGELI www.paneangeli.it Gemaakt in : Desenzano del Garda Regio : Lombardije
Artikel # : SUG06627
Vragen (0)
Beoordeling(en)
Schrijf uw eigen review
Mis het niet!
Wil je zo nu en dan inspiratie voor lekkere Italiaanse recepten? Of een slimme kooktip en andere nieuws over heerlijke Italiaanse producten die ik via Peccati di Gola verkoop? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!
This website uses cookies to improve your experience. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies. However you may visit Cookie Settings to provide a controlled consent.