0

POSTNL

Snel en veilig verzenden

SUPERIEURE SERVICE MET EEN ITALIAANS TINTJE

Altijd snel en persoonlijk

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

ENORME KEUZE

Meer dan 800 artikelen direct leverbaar!

Panettone Gran Cacao Tiramisu Trifle

Facebook
Twitter
LinkedIn
0.0 from 0 votes
Panettone Gran Cacao Tiramisu Trifle

Panettone Gran Cacao Tiramisu Trifle

Recipe by Lauro
0.0 from 0 votes
Course: DessertCuisine: ItaliaansDifficulty: Makkelijk
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

0

minutes
Calories

450

kcal
Total time

30

minutes
Kookmodus

Houd het scherm van uw apparaat aan

Ingrediënten

  • 1 1 Loison Panettone Gran Cacao

  • 250 g 250 mascarpone

  • 200 ml 200 slagroom

  • 50 g 50 suiker

  • 2 el 2 cacao

  • 200 ml 200 sterke espresso (afgekoeld)

  • Pure chocolade, geschaafd (voor de garnering)

  • Optioneel: sinaasappelrasp voor extra frisheid

Instructies

  • Panettone snijden: Snijd de Loison Panettone Gran Cacao in blokjes van ongeveer 2 cm.
  • Mascarponecrème bereiden: Klop de slagroom stijf in een kom. Voeg de mascarpone en suiker toe en meng tot een gladde, romige crème.
  • Panettone dompelen: Doop de blokjes panettone kort in de afgekoelde espresso. Let op dat ze niet te doorweekt raken.
  • Laagjes maken: Neem mooie glazen of een grote serveerschaal. Maak laagjes: begin met een laagje panettoneblokjes, voeg een laag mascarponecrème toe, en bestrooi met een beetje cacao.
  • Herhalen en garneren: Herhaal de lagen tot de glazen gevuld zijn. Garneer met geschaafde pure chocolade en eventueel wat sinaasappelrasp.
  • Serveren: Serveer direct of laat even opstijven in de koelkast voor een stevigere textuur.

Notities

  • Variatie: Voeg een scheutje likeur zoals amaretto of Baileys toe aan de espresso voor een extra feestelijke twist.
  • Bewaren: Deze trifle is het lekkerst op de dag zelf, maar kan tot 24 uur in de koelkast bewaard worden.
0.0 from 0 votes