Pimento Gingembre Ginger

Op voorraad
SKU
PIMENTO
Gegroepeerde productitems
Product NaamAantal
PIMENTO Gingembre Ginger - 1x flesje 25cl
€ 1,95
PIMENTO Gingembre Ginger - Doos 10x flesje 25cl
€ 18,35
PIMENTO | Pimento Gingembre GingerMerk : PIMENTO www.pimentodrink.nl
Meer informatie
MerkPIMENTO

Pimento Gingembre Ginger is een heerlijke drankje dat sterker smaakt dan alcohol ondanks het alcoholvrij is! Pimento is een verfrissende, bruisende drank gemaakt met gember, tonic, chilipeper en natuurlijke ingrediënten. Pittig, met weinig zuiker en vol met smaak!


Pimento zorgt voor een enorme kick en smaakt als alcohol, maar is het niet. Een echt pittig gemberbier aangevuld met natuurlijke ingrediënten zoals grapefruit, limoen, ginseng en oregano.

De eerste slok..eerst de verrassing van gember, vol en fruitig. Dan de kick van de chilipeper, heet maar bijzonder. Een sidderende golf van smaak vloeit door uw lichaam.
De unieke smaak sensatie van Pimento vraagt om een tweede slok, een tweede explosie van smaak.

U bent verkocht en wilt geen andere frisdrank meer.

Drink het ijskoud puur of met ijs, en geniet langzaam. Gemixed in cocktails of mocktails, Pimento versterkt de smaak enorm.
Pimento is perfect voor iedereen die geen alcohol wil of mag drinken en iets anders zoekt dan reguliere frisdranken zonder natuurlijke smaak.
Een goede Mixologist gebruikt Pimento het liefst vanwege de chilipeper die de smaak van in de cocktail gebruikte sterke drank versterkt.
Verder gaat Pimento perfect samen met vele wereld gerechten zoals Aziatisch, Mexicaans, Indiaans, Afrikaans, Spaans of uit het Midden-Oosten.

Een groeiend aantal toonaangevende Topchefs over heel de wereld gebruiken Pimento voor exclusieve gerechten, sauzen en innovatieve deserts.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pimento Gingembre Ginger
Uw waardering