Casarecce Volkoren (Integrali) BIO | 500g | RUMMO
Rummo’s Casarecce Volkoren (Integrali) BIO is een biologische volkoren pasta die de klassieke Casarecce-vorm combineert met de voedzame rijkdom van biologische volkoren durumtarwe. Deze pasta belichaamt de essentie van Italiaanse traditie en biedt een gezonde keuze voor fijnproevers.
Casarecce Volkoren met Pesto Rosso Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Casarecce Volkoren BIO
- Zongedroogde tomaten
- Basilicumblaadjes
- Geroosterde pijnboompitten
- Knoflook, fijngehakt
- Parmezaanse kaas, geraspt
- Extra vierge olijfolie
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Casarecce Volkoren volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak een pesto rosso door zongedroogde tomaten, basilicum, geroosterde pijnboompitten, knoflook, Parmezaanse kaas, olijfolie, zout en peper te pureren.
- Meng de gekookte Casarecce Volkoren met de pesto rosso.
- Voeg eventueel extra Parmezaanse kaas toe voor garnering.
Casarecce Volkoren met Geroosterde Groenten Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Casarecce Volkoren BIO
- Gemengde groenten (aubergine, courgette, paprika), in stukjes
- Cherrytomaatjes, gehalveerd
- Verse rozemarijn en tijm
- Knoflook, fijngehakt
- Balsamico azijn
- Olijfolie
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Casarecce Volkoren volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de gesneden groenten met knoflook, rozemarijn, tijm, balsamico azijn, olijfolie, zout en peper.
- Rooster de groenten in de oven tot ze gaar en lichtbruin zijn.
- Giet de gekookte pasta af en meng met de geroosterde groenten.
- Serveer direct.
Michiel Weidner (geverifieerde eigenaar) –
de enige goede volkoren pasta
Salla (geverifieerde eigenaar) –
Deze pasta is 1 van mijn favorieten