Gedroogde eekhoorntjesbroodjes zijn een echte Italiaanse delicatesse, vooral in het Noorden van Italië zoals Piemonte.
Eekhoorntjesbroodjes passen het beste bij risotto's (Risotto ai Funghi Porcini) of bij Pasta, uiteraard kun je de lekkerste sauzen mee maken.
Deze uitstekende gedroogde eekhoorntjesbroodjes van de Italiaanse bedrijf Scherini zijn van de hoogste kwaliteit. Laat ze in lauwwarm water (of melk) voor ongeveer 2 a 4 uur wellen, daarnaar zijn ze klaar voor het gebruik. Voor het voorbereiden van bijvoorbeeld een risotto voor 2 personen gebruik je ongeveer 40g gedroogde eekhoorntjesbroodjes. Deze pak (200g) gedroogde eekhoorntjesbroodjes van Scherini is dus goed voor z’n 5 risotto's (voor 2 personen dus).
Wil je zo nu en dan inspiratie voor lekkere Italiaanse recepten? Of een slimme kooktip en andere nieuws over heerlijke Italiaanse producten die ik via Peccati di Gola verkoop? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!
This website uses cookies to improve your experience. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies. However you may visit Cookie Settings to provide a controlled consent.