0
Your cart
Je winkelwagen is leeg.
Please go to Shop Now
Product Prijs Aantal Subtotaal

POSTNL

Snel en veilig verzenden

SUPERIEURE SERVICE MET EEN ITALIAANS TINTJE

Altijd snel en persoonlijk

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

ENORME KEUZE

Meer dan 800 artikelen direct leverbaar!

Spaghetti, artisjokken, tartaar van garnalen en colatura di Gambero Rosso

Facebook
Twitter
LinkedIn
0.0 from 0 votes
Spaghetti, artisjokken, tartaar van garnalen en colatura di Gambero Rosso

Spaghetti, artisjokken, tartaar van garnalen en colatura di Gambero Rosso

Recipe by Lauro
0.0 from 0 votes

Dit recept combineert de rijke smaken van de Italiaanse keuken in een uniek pastagerecht. Het combineert al dente gekookte spaghetti met de verfijnde smaak van artisjokharten en een frisse tartaar van garnalen. De garnalen worden fijngehakt en op smaak gebracht met extra vierge olijfolie, zout en peper, waardoor een heerlijke tartaar ontstaat die het gerecht een zeevruchtentwist geeft. De artisjokharten worden fijn gesneden en gebakken in olijfolie met knoflook, waarna ze worden verrijkt met Gambero Rosso® Colatura, een bijzondere Italiaanse vissaus die diepte en umami aan het gerecht toevoegt. Het resultaat is een prachtig gebalanceerd gerecht waarin de texturen en smaken van de ingrediënten harmonieus samenkomen. Serveer het als een verfijnde maaltijd die zowel de liefhebbers van pasta als van zeevruchten zal bekoren.

Course: HoofdgerechtCuisine: ItalianDifficulty: Gemiddeld
Servings

4

servings
Prep time

25

minutes
Cooking time

20

minutes
Calories

300

kcal
Total time

45

minutes
Kookmodus

Houd het scherm van uw apparaat aan

Ingrediënten

  • 320 g 320 Spaghetti (of soortgelijke pasta)

  • 2 2 Artisjokharten

  • 3 3 Garnalen

  • 75 ml 75 Colatura di Gambero Rosso (5 eetlepels)

  • 1 1 teentje knoflook

  • Extra vierge olijfolie

  • Citroensap naar smaak

  • Zout naar smaak

  • Peper naar smaak

Instructies

  • Maak een garnalen-tartaar, met de 3 garnalen gesneden in kleine stukjes, breng op smaak met een scheutje extra vierge olijfolie, zout en peper. Deze heb je nodig bij het serveren van het gerecht.
  • Snijd de artisjokharten doormidden, met een lepel of mes, en verwijder de baard en inwendige doornen.
  • Snijd ze vervolgens fijn en doe ze in een kom water met het sap van een citroen om verkleuring te voorkomen.
  • Verhit de olie in een pan met een teentje knoflook. Voeg de uitgelekte artisjokken toe, bak ze een paar minuten en roer de Gambero Rosso® Colatura erdoor.
  • Kook ondertussen de pasta (spaghetti of soortgelijke gekozen pasta) gaar in ruim water met zout. Giet ze al dente af en giet ze in de pan met de artisjokken. Breng op smaak, pas aan met zout en peper.
  • Serveer de pasta warm met de garnalen-tartaar bovenop, en garneer eventueel met verse kruiden voor extra smaak.
0.0 from 0 votes
Assortiment
Assortiment
Socials
Socials
Adres

Watermanstraat 104 (alleen op afspraak)
7324AK Apeldoorn
Nederland

Informatië

WhatsApp +31 ( 0 ) 6 442 442 39
info@peccatidigola.nl
KVK Apeldoorn: 56242034
BTW (VAT): NL001647286B76

Volg Ons