TREVALLI | Formaggio misto alle Noci | 180g
Verse romige kaas, lichte gaatjes en korte rijping, eetbare korst. Het op smaak brengen van kaas met walnoten is een van de meest verankerde in de tradities van het grondgebied van de regio Le Marche. Verkregen met 100% Italiaanse koemelk en schapenmelk.
Herkomst van melk: Italië
Hoe te gebruiken: Om beter van zijn eigenschappen te genieten, moet het product dat in de koelkast is bewaard een paar uur op kamertemperatuur worden gebracht voordat het wordt geconsumeerd.
Voedselcombinaties
De gearomatiseerde caciotte zijn uitstekende tafelkazen en worden vaak geproefd bij het sneetje vergezeld van een goed sneetje zelfgebakken brood of de typische ""crescia"" van de regio Marche. Ze worden gebruikt om verse salades op smaak te brengen en als smaakmaker voor gebakken voorgerechten. Ze passen goed bij witte wijnen die rijk van smaak zijn, maar delicaat.