LE 5 STAGIONI | Farina di Grano Tenero Tipo 00 – PIZZA NAPOLETANA
Le 5 Stagioni is één van de bloem producenten die volledig in het register van erkende leveranciers staan van de “Associazione Verace Pizza Napoletana“. De bloem Pizza Napoletana van Le 5 Stagioni, hier in de 1Kg verpakking, heeft de “verklaring van geschiktheid” gekregen daar het aan de kwaliteit parameters en eisen volledig voldoet om een echte Napolitaanse pizza te verkrijgen. De rheologische eigenschappen van de Pizza Napoletana bloem van Le 5 Stagioni en de elasticiteit daarvan hebben het mogelijk gemaakt om de waardering te ontvangen van de meester pizza-makers in Italië en in het buitenland.
Rheologische eigenschappen
Eiwitgehalte:
- 11.5% (1kg verpakking)
- 13% (10 en 25kg verpakking)
W-waarde: W 300 Tolerantie: -10/+20
Elasticiteit: P/L 0.60 Tolerantie: +- 0.10
Download hier de DataSheet van de Pizza Napoletana bloem van Le 5 Stagioni
** HORECAGELEGENHEDEN kunnen onze speciale prijslijst aanvragen via info@peccatidigola.nl
Lars (geverifieerde eigenaar) –
Goede kwaliteit!
Roy Roumen (geverifieerde eigenaar) –
Prima bloem om pizza te maken