Casarecce nr 88 | 500g | RUMMO
Rummo’s Casarecce nr 88 is een opvallende pastavariant met een unieke gedraaide vorm, wat het Italiaanse woord “huisgemaakt” betekent. Gemaakt van hoogwaardig durum tarwegriesmeel, biedt deze pasta een stevige bite en heeft het de perfecte structuur om sauzen vast te houden. Casarecce is ge?nspireerd op de traditie van huisgemaakte pasta en brengt een authentieke Italiaanse ervaring naar je bord.
Ervaar de ambachtelijke smaak met Rummo’s Casarecce nr 88.
Casarecce met Pesto alla Trapanese Recept:
Ingredi?nten:
- 400 g Rummo Casarecce nr 88
- Pesto alla Trapanese (tomaten, amandelen, knoflook, basilicum)
- Cherrytomaatjes, gehalveerd
- Geraspte Parmezaanse kaas
- Extra vierge olijfolie
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Verse basilicumblaadjes (garnering)
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Rummo Casarecce nr 88 volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de gekookte Casarecce met Pesto alla Trapanese.
- Voeg gehalveerde cherrytomaatjes toe en roer voorzichtig.
- Drizzle extra vierge olijfolie over de pasta.
- Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
- Breng op smaak met zout en zwarte peper.
- Garneer met verse basilicumblaadjes.
- Serveer direct.
Casarecce met Broccoli en Pancetta Recept:
Ingredi?nten:
- 400 g Rummo Casarecce nr 88
- Verse broccoli, in roosjes gesneden
- Pancetta, in blokjes gesneden
- Ui, fijngehakt
- Knoflook, geperst
- Witte wijn
- Room
- Geraspte Pecorino kaas
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Rummo Casarecce nr 88 volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit olijfolie in een pan, voeg fijngehakte ui en geperste knoflook toe.
- Voeg pancetta toe en bak tot het knapperig is.
- Voeg broccoli-roosjes toe en bak kort.
- Blus af met witte wijn en voeg room toe. Laat sudderen.
- Meng de gekookte Casarecce in de pan met de broccoli, pancetta en saus.
- Bestrooi met geraspte Pecorino kaas.
- Breng op smaak met zout en zwarte peper.
- Serveer direct.
Reviews
There are no reviews yet.