POSTNL

Veilig en snelle verzendingen

TOP SERVICE 7 DAGEN PER WEEK

Snelle en persoonlijke service

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

GROOT ASSORTIMENT

Ruim 700 artikelen op voorraad!

Mezzi Rigatoni nr 51 GLUTENVRIJ | 400g | RUMMO

SKU: RUM49893

 2,89 incl. btw
KOOP NU
Verzending: PostNL

 Afhalen: Apeldoorn (alleen op afspraak)

Op voorraad

Op voorraad

Toevoegen aan winkelwagen

Op voorraad

Heb je een vraag?
Onze experts staan klaar om te helpen.
+31 6 442 442 39
EAN: 8008343880510

Rummo’s Mezzi Rigatoni nr. 51 glutenvrij biedt een smaakvolle en authentieke glutenvrije pastabeleving. Geniet van de heerlijke ribbels en de veelzijdigheid van Mezzi Rigatoni glutenvrij in diverse gerechten.

Mezzi Rigatoni nr 51 GLUTENVRIJ | 400g | RUMMO

Rummo’s Mezzi Rigatoni nr. 51 glutenvrij biedt een heerlijke optie voor liefhebbers van pasta zonder gluten. Met de kenmerkende ribbels op de buisvormige pasta behoudt deze glutenvrije variant de authentieke textuur en smaak waar Rummo om bekend staat.

Mezzi Rigatoni glutenvrij met Romige Champignonsaus Recept:

Ingrediënten:

  • 400 g Rummo Mezzi Rigatoni nr. 51 glutenvrij
  • Gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen), in plakjes
  • Ui, fijngehakt
  • Knoflook, fijngehakt
  • Room
  • Verse peterselie, gehakt
  • Olijfolie
  • Zout en zwarte peper naar smaak
  • Geraspte Parmezaanse kaas voor garnering
  • Aantal porties: 4 personen

Instructies:

  1. Kook de Mezzi Rigatoni glutenvrij volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit olijfolie in een pan, voeg ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn.
  3. Voeg gemengde paddenstoelen toe en bak tot ze goudbruin zijn.
  4. Giet room in de pan en laat sudderen.
  5. Breng op smaak met zout en zwarte peper, voeg de gekookte Mezzi Rigatoni glutenvrij toe en meng goed.
  6. Garneer met verse peterselie en geraspte Parmezaanse kaas.

 

Mezzi Rigatoni glutenvrij met Tomatensaus en Basilicum Recept:

Ingrediënten:

  • 400 g Rummo Mezzi Rigatoni nr. 51 glutenvrij
  • Tomatensaus
  • Verse basilicumblaadjes
  • Knoflook, fijngehakt
  • Olijfolie
  • Zout en zwarte peper naar smaak
  • Geraspte Pecorino Romano kaas voor garnering
  • Aantal porties: 4 personen

Instructies:

  1. Kook de Mezzi Rigatoni glutenvrij volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit olijfolie in een pan, voeg knoflook toe en bak kort.
  3. Giet tomatensaus in de pan en laat sudderen.
  4. Voeg de gekookte Mezzi Rigatoni glutenvrij toe en meng goed.
  5. Breng op smaak met zout en zwarte peper.
  6. Garneer met verse basilicumblaadjes en geraspte Pecorino Romano kaas.
Gewicht 0,41 kg

Merk

RUMMO

  1. Esther

    Heel vaak is het met glutenvrije pasta’s dat ze het net niet zijn……
    Maar de pasta’s van Rummo zijn overheerlijk!! Ze blijven lekker stevig en smaken voortreffelijk!! Een echte aanrader

  2. Milan

    Deze pasta staat nu bij mij op de 1e plaats. (Een top 5 voor Deze Rummo pasta’s daar ben ik nog mee bezig) Het is allemaal zo’n ontdekking.

    Voorheen at ik natuurlijk wel eens pasta met gluten van Rummo die natuurlijk altijd al uitmuntend was.
    (Maar als je het niet meer mag hebben met een gluten intolerantie dan wordt je ziek (Dermatitis Herpetiformis) en uiteindelijk ………..zoek je uiteraard een glutenvrij alternatief.)

    “Dan” Wat ze in een “normale reguliere nederlandse supermarkt” aan glutenvrije producten verkopen is:
    Nou niet echt over naar huis te schrijven en vaak zelfs tot het ranzige aan toe of het is droog en dus ook de pasta’s hebben een vreemde chemische smaak zonder enige textuur wat je van normaal voedsel gewend bent,

    Ik werd daar niet zo blij van en het gaat tegensteken, denk van ja:| Wat nu??.
    Zeker als je denkt van ik moet levenslang dit blijven volhouden, dan zakt de moed in de schoenen. (Je hebt daar geen zin in)

    “Deze RUMMO Mezzi Rigatoni nr 51 > is exact zoals een pasta met gluten is” OF MISSCHIEN NOG WEL LEKKERDER DAN NORMAAL.

    Maar het is glutenvrij (ik kan het bevestigen, nergens last van na inname)

    Het gaat om de > STRUCTUUR, de binding < Kan niet geloven dat dit kan met glutenvrij. Diegene die dit bedacht heeft die moet onderscheiden worden want zo goed is het. Ik hoef me nu ook niet meer druk te maken over gluten want je kan dus wel gewoon lekker eten en misschien nog wel lekkerder. Zelf pasta maken zou natuurlijk ook kunnen naar daar komt wel veel bij kijken( dit past helaas niet in mijn huidige leven) Had ik het maar 35 jaar geleden gehad (er was totaal geen kennis toen) Heb er geen woorden voor. Deze pasta MOET je proberen. Hij heeft ook de juiste lengte en leuk is je saus gaat er rond en heel makkelijk erin zitten vanwege de diameter. Dan wordt alles zo nog smakelijker. Zo hoort het toch Grazie om dit te verkopen in Nederland, Lauro, Ben je heel dankbaar anders had ik het moeten importeren uit Italië Hoef niet meer naar Italië voor goed eten 🙂 grazie ragazzi grandi di tutti

  3. Steven (geverifieerde eigenaar)

    Glutenvrije pasta die je al dente kan afkoken

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

ITALIANEN KIEZEN OOK VOOR

ONZE DIENSTEN

BETAALBAAR & EERLIJK
Ontdek eerlijke kwaliteit voor scherpe prijzen
GEKOELDE VERZENDING
Versproduct(en) gekoeld verpakt zonder extra toeslag
TOPKLASSE KLANTENSERVICE
Verfijnde klantenservice met Italiaanse flair
SUPPORT 09:00 - 18:00
Elke dag van de week
MILIEUVRIENDELIJK IN ELKE STAP
Duurzaam Verpakt, Duurzaam Geleverd
GEVESTIGD IN APELDOORN
Bestellingen afhaalbaar op afspraak

NIEUWSTE AANWINST