
Cremosissimo dessert in een glas met Pan di Stelle en Santa Rosa Kersenjam
Recipe by LauroEen romig, feestelijk dessert in laagjes van verkruimelde Pan di Stelle koekjes, Santa Rosa kersenjam, en luchtige slagroom. Perfect om te serveren in glaasjes voor een luxueuze, individuele traktatie.
Course: DessertCuisine: ItalianDifficulty: Makkelijk
Servings
4
servingsPrep time
10
minutesCooking time
0
minutesCalories
320
kcalTotal time
10
minutes
Kookmodus
Houd het scherm van uw apparaat aan
Ingrediënten
16-20 16-20 Pan di Stelle koekjes
200 ml 200 slagroom
1 el 1 poedersuiker
100 g 100 Santa Rosa Confettura Extra di Ciliegie (kersenjam)
Optioneel: cacaopoeder voor garnering
Optioneel: verse kersen voor garnering
Instructies
- Voorbereiding: Klop de slagroom met de poedersuiker tot stijve pieken en zet apart.
- Eerste laag: Verkruimel 2 Pan di Stelle koekjes op de bodem van elk glas.
- Laagjes maken: Voeg een laagje kersenjam toe aan elk glas bovenop de verkruimelde koekjes, gevolgd door een flinke lepel opgeklopte slagroom.
- Herhaal: Maak nog een laag met koekjes, jam, en room in elk glas, en eindig met een toefje slagroom bovenop.
- Afwerking: Bestrooi met een snufje cacaopoeder en garneer eventueel met een verse kers voor een feestelijke touch.
Notities
- Tip: Serveer gekoeld voor een verfrissende en heerlijke ervaring bij elke laag!
Heb Je Dit Recept al Uitgeprobeerd?
Volg en Tag @peccatidigola.nl! Laat ons jouw kookkunsten zien!
Volg Ons en BEWAAR Je Favoriete Recepten!
Volg @PeccatidiGolanl op Pinterest
Toon je liefde! Volg onze pagina!
Volg Peccati di Gola op Facebook