0

POSTNL

Snel en veilig verzenden

SUPERIEURE SERVICE MET EEN ITALIAANS TINTJE

Altijd snel en persoonlijk

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

ENORME KEUZE

Meer dan 800 artikelen direct leverbaar!

Cremosissimo dessert in een glas met Pan di Stelle en Santa Rosa Kersenjam

Facebook
Twitter
LinkedIn
0.0 from 0 votes
Cremosissimo dessert in een glas met Pan di Stelle en Santa Rosa Kersenjam

Cremosissimo dessert in een glas met Pan di Stelle en Santa Rosa Kersenjam

Recipe by Lauro
0.0 from 0 votes

Een romig, feestelijk dessert in laagjes van verkruimelde Pan di Stelle koekjes, Santa Rosa kersenjam, en luchtige slagroom. Perfect om te serveren in glaasjes voor een luxueuze, individuele traktatie.

Course: DessertCuisine: ItalianDifficulty: Makkelijk
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

0

minutes
Calories

320

kcal
Total time

10

minutes
Kookmodus

Houd het scherm van uw apparaat aan

Ingrediënten

  • 16-20 16-20 Pan di Stelle koekjes

  • 200 ml 200 slagroom

  • 1 el 1 poedersuiker

  • 100 g 100 Santa Rosa Confettura Extra di Ciliegie (kersenjam)

  • Optioneel: cacaopoeder voor garnering

  • Optioneel: verse kersen voor garnering

Instructies

  • Voorbereiding: Klop de slagroom met de poedersuiker tot stijve pieken en zet apart.
  • Eerste laag: Verkruimel 2 Pan di Stelle koekjes op de bodem van elk glas.
  • Laagjes maken: Voeg een laagje kersenjam toe aan elk glas bovenop de verkruimelde koekjes, gevolgd door een flinke lepel opgeklopte slagroom.
  • Herhaal: Maak nog een laag met koekjes, jam, en room in elk glas, en eindig met een toefje slagroom bovenop.
  • Afwerking: Bestrooi met een snufje cacaopoeder en garneer eventueel met een verse kers voor een feestelijke touch.

Notities

  • Tip: Serveer gekoeld voor een verfrissende en heerlijke ervaring bij elke laag!
0.0 from 0 votes