0

POSTNL

Snel en veilig verzenden

SUPERIEURE SERVICE MET EEN ITALIAANS TINTJE

Altijd snel en persoonlijk

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

ENORME KEUZE

Meer dan 800 artikelen direct leverbaar!

Gnocchi di patate met boter en salie

Facebook
Twitter
LinkedIn
0.0 from 0 votes
Gnocchi di patate met boter en salie

Gnocchi di patate met boter en salie

Recipe by Lauro

Een klassiek Italiaans gerecht waarbij eenvoud en kwaliteit van de ingrediënten centraal staan. Gnocchi, boter, salie en Parmigiano Reggiano vormen samen een onweerstaanbare combinatie.

Course: HoofdgerechtCuisine: ItaliaansDifficulty: Makkelijk
Servings

2

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

10

minutes
Calories

600

kcal
Total time

15

minutes
Kookmodus

Houd het scherm van uw apparaat aan

Ingrediënten

  • 350 g 350 Rummo Gnocchi di patate (klassiek of glutenvrij)

  • 100 g 100 ongezouten roomboter

  • 1 1 handvol salieblaadjes

  • Parmigiano Reggiano, vers geraspt (minimaal 24 maanden gerijpt)

  • Zwarte peper naar smaak

  • Zout naar smaak

Instructies

  • Boter en salie bereiden
    Snijd de roomboter in blokjes en laat deze op laag vuur smelten in een pan. Voeg de salieblaadjes toe en laat de boter sudderen tot deze hazelnootbruin kleurt. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
  • Gnocchi koken
    Breng een pan met water aan de kook en voeg een snufje zout toe. Kook de gnocchi (klassiek of glutenvrij) tot ze boven komen drijven (ongeveer 2-3 minuten).
  • Gnocchi sauteren
    Schep de gnocchi met een schuimspaan direct in de pan met de boter en salie. Roer of schud de pan voorzichtig zodat de gnocchi volledig bedekt worden met de saus.
  • Serveren
    Verdeel de gnocchi over de borden en bestrooi met een royale hoeveelheid versgeraspte Parmigiano Reggiano. Serveer direct.

Notities

  • Variatie: Voeg een klein beetje citroensap toe aan de boter voor een frisse twist.
  • Serveertip: Combineer met een glas droge witte wijn, zoals een Soave of Pinot Grigio.
0.0 from 0 votes