POSTNL

Veilig en snelle verzendingen

TOP SERVICE 7 DAGEN PER WEEK

Snelle en persoonlijke service

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

GROOT ASSORTIMENT

Ruim 700 artikelen op voorraad!

Betaalmethoden

Peccati Di Gola biedt u als consument een brede schaal aan betalingsmethoden aan:

iDEAL is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode in Nederland en is beschikbaar voor iedereen die gebruik maakt van online bankieren. Als consument betaalt u in uw eigen bankomgeving en betalingen worden direct real-time verwerkt.

U kunt ook handmatig een overboeking doen (onder vermelding van uw bestelnummer!) naar de bankrekening IBAN NL22KNAB0720312876 t.n.v. Peccati Di Gola te Apeldoorn.
Wanneer u kiest voor deze betaalmethode houdt u er dan rekening mee dat het iets langer kan duren voordat u uw bestelling ontvangt. Via deze betaalmethode kan het 1 tot 3 dagen duren voordat het bedrag op onze rekening staat en wij verwerken en versturen uw bestelling altijd als de betaling is afgerond.

VISA verwerkt jaarlijks meer transacties dan welke creditkaart maatschappij dan ook. In 2014 werd 38,3% van alle creditkaart betalingen gedaan met een VISA kaart. VISA is daardoor de meest populaire creditkaart voor zowel online- als fysieke aankopen.

Maestro is de meest gebruikte debetkaart en een product van MasterCard. De betaalmethode wordt in heel Europa geaccepteerd en in andere landen wereldwijd. Het betaalde bedrag wordt direct verrekend op de rekening van de consument.

SOFORT Banking is één van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa. U kunt met Sofort Banking eenvoudig betalen in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Sofort Banking is Geaccepteerd in 11 Europese landen.

Bancontact / Mister Cash is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten. U kunt Bancontact / Mister Cash makkelijk uw bestelling betalen. Meer dan 80% van de Belgische webshops biedt Bancontact / Mister Cash aan als betaalmethode. Mister Cash is de #1 betaalmethode van België.

Giropay is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland en is beschikbaar voor alle consumenten met online bankieren. Consumenten betalen in de eigen bankomgeving, waar de betalingen direct worden verwerkt. Giropay is de #1 betaalmethode van Duitsland.

EPS (Electronic Payment Standard) is een debitcard betaalmethode die gezien kan worden als een iDeal variant van Oostenrijk.

U kunt altijd uw bestelling contant betalen in het geval dat u de bestelling zelf komt ophalen of voor leveringen binnen Apeldoorn. Het is ook mogelijk om te pinnen.