POSTNL

Veilig en snelle verzendingen

TOP SERVICE 7 DAGEN PER WEEK

Snelle en persoonlijke service

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

GROOT ASSORTIMENT

Ruim 700 artikelen op voorraad!

WebWinkelKeur

Peccati di Gola geverifieerd door WebwinkelKeur!

Wat houdt het Webwinkelkeur keurmerk eigenlijk in?

Peccati di Gola  is aangesloten bij Webwinkelkeur en is officieel erkend met dit keurmerk. Dit houdt in dat je veilig en betrouwbaar kunt winkelen via de webshop van Peccati di Gola. Hieronder de voordelen van webwinkelkeur voor jou als klant op een rij:

Gecontroleerd door Webwinkelkeur

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. Webwinkelkeur controleert daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een Peccati di Gola? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van Peccati di Gola.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Hun doel is het winkelen op internet veiliger te maken en ze vragen geen hoge vergoeding aan hun leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. Stichting WebwinkelKeur is daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met Peccati di Gola? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. Ze proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

 

 

Webwinkel Keurmerk