LA TORRENTE | Friarielli alla Napoletana (Napolitaanse Broccoli) | 750g
In Napels en Campania "friarielli", in Rome "broccoletti", in Toscane "rapini" en in Puglia, "cime di rapa": verschillend in naam maar gelijk in smaak, brengt deze uiterst populaire groente iedereen in overeenstemming voor zijn goedheid. Schoongemaakt, zorgvuldig gewassen, gekookt in gezouten water en ondergedompeld in hete olie, het geheim van de Friarielli van La Torrente is de geselecteerde grondstof. Het meest succesvolle huwelijk is met worst, maar ze gaan ook goed samen met pizza en voorgerechten.
Opslag: Bewaar op een koele en droge plaats, uit de buurt van warmtebronnen en directe blootstelling aan zonlicht. Na opening gekoeld bewaren bij + 4 ° C en binnen 3 dagen consumeren.
Wil je zo nu en dan inspiratie voor lekkere Italiaanse recepten? Of een slimme kooktip en andere nieuws over heerlijke Italiaanse producten die ik via Peccati di Gola verkoop? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!
This website uses cookies to improve your experience. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies. However you may visit Cookie Settings to provide a controlled consent.