PANEANGELI Cream Pasticcera (Custard Cream) is gemakkelijk en snel te bereiden, omdat het gemaakt kan worden zonder te koken. In feite is het in een mum van tijd klaar: meng gewoon de inhoud van een zak met 300 ml melk op kamertemperatuur om een halve liter gladde en homogene room te verkrijgen, met een frisse smaak, met tonen van vanille en citroen.
Geschikt voor het vullen van gezuurde cakes, cannoncini, slagroomsoesjes, vla, kleine croissants, fruitcake, de smaak kan worden aangepast door toevoeging van room of yoghurt.
Fijner dan traditionele vla, omdat het vrij is van eieren, geeft PANEANGELI custard cream een magische "touch"die elk dessert speciaal maakt.
Merk : PANEANGELI www.paneangeli.it Gemaakt in : Desenzano del Garda Regio : Lombardije
Artikel # : SUG06017
Vragen (0)
Beoordeling(en)
Schrijf uw eigen review
This website uses cookies to improve your experience. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies. However you may visit Cookie Settings to provide a controlled consent.