PANEANGELI Cream Pasticcera (Custard Cream) is gemakkelijk en snel te bereiden, omdat het gemaakt kan worden zonder te koken. In feite is het in een mum van tijd klaar: meng gewoon de inhoud van een zak met 300 ml melk op kamertemperatuur om een halve liter gladde en homogene room te verkrijgen, met een frisse smaak, met tonen van vanille en citroen.
Geschikt voor het vullen van gezuurde cakes, cannoncini, slagroomsoesjes, vla, kleine croissants, fruitcake, de smaak kan worden aangepast door toevoeging van room of yoghurt.
Fijner dan traditionele vla, omdat het vrij is van eieren, geeft PANEANGELI custard cream een magische "touch"die elk dessert speciaal maakt.
Wil je zo nu en dan inspiratie voor lekkere Italiaanse recepten? Of een slimme kooktip en andere nieuws over heerlijke Italiaanse producten die ik via Peccati di Gola verkoop? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!
This website uses cookies to improve your experience. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies. However you may visit Cookie Settings to provide a controlled consent.