RISO GALLO | Risotto Perfetto ai Funghi Porcini e Trito di Prezzemolo | 175g
RISO GALLO | Risotto Perfetto ai Funghi Porcini e Trito di Prezzemolo | 175g
De Risotto Perfetto met eekhoorntjesbrood is klaar in slechts 12 minuten.
De onnavolgbare smaak van de koning van de bergen in een geurige risotto, direct klaar op tafel.
Hoe het is voorbereid
Snel en gemakkelijk te bereiden in slechts 12 minuten.
Voeg gewoon wat water toe. Je hebt de gebakken niet nodig.
Giet twee glazen water voor elk glas rijst (175 g Riodotto = 450 ml water). Roer en breng aan de kook.
Kook vanaf het moment dat het water kookt ongeveer 12 minuten, af en toe roerend.
Zet het vuur uit en voeg een scheutje olie of een klontje boter toe voordat de vloeistof volledig is opgenomen. Parmezaanse kaas naar smaak.
Voeg naar smaak een half glas melk of room toe en verminder het water evenredig.
Formaat - Rijst | 175g |
---|---|
Soort rijst | Kant-En-Klaar |
Kooktijd | 12 minuten |
Merk | RISO GALLO |
Produceert in: | Italië |