SENFTER | BergSpeck - Speck di Montagna
Senfter staat al 160 jaar synoniem voor Speck. Voor deze Speck di Montagna (bergspeck) is er een zorgvuldige selectie van grondstoffen, een perfecte mix van kruiden, licht geroken in de frisse en zuivere lucht van een gebied dat de echte toegevoegde waarde is. Deze eigenschappen, samen met een lange veroudering, geven Speck Senfter unieke eigenschappen.
Sinds 1857 produceert Senfter niet alleen een van de meest gerenommeerde specialiteiten van Zuid-Tiroolse charcuterie, maar brengt het de ervaring en traditie van een typisch Italiaanse smaakcultuur naar de tafels van alle Italianen en buitenlanders.
De productie van Speck Senfter in zijn typische schildvorm vindt volledig plaats in Alto Adige met volledige inachtneming van tradities. Hier garandeert de combinatie van uitstekende grondstoffen, geschoolde arbeidskrachten en technologisch geavanceerde fabrieken een gezouten vlees van buitengewone kwaliteit en geproduceerd met volledig respect voor het milieu en het land, dat altijd een toegevoegde en onvervangbare waarde is geweest.