Menu Categories
We have imported template successfully. To setup it in the correct way please, save this page, refresh and select it in dropdown.

POSTNL

Snel en veilig verzenden

SUPERIEURE SERVICE MET EEN ITALIAANS TINTJE

Altijd snel en persoonlijk

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

ENORME KEUZE

Meer dan 800 artikelen direct leverbaar!

Spaghetti Cacio e Pepe

Facebook
Twitter
LinkedIn
0.0 from 0 votes
Spaghetti Cacio e Pepe

Spaghetti Cacio e Pepe

Recipe by Lauro

Spaghetti Cacio e Pepe is een klassieke Italiaanse pasta die zijn eenvoud en heerlijke smaak combineert. Deze romige combinatie van Pecorino Romano en versgemalen zwarte peper zorgt voor een rijke, hartige maaltijd die perfect is voor elke gelegenheid.

Course: HoofdgerechtCuisine: ItaliaansDifficulty: Makkelijk
Servings

4

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

15

minutes
Calories

500

kcal
Total time

20

minutes
Kookmodus

Houd het scherm van uw apparaat aan

Ingrediënten

  • 400 g 400 Spaghetti van Rummo

  • 200 g 200 Pecorino Romano (vers geraspt)

  • 2-3 tl 2-3 zwarte peperkorrels (versgemalen)

  • Zout (voor het pastawater)

  • Extra vierge olijfolie (optioneel)

Instructies

  • Breng een grote pan gezouten water aan de kook en kook de spaghetti al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar een kopje pastawater voordat je de pasta afgiet.
  • Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg de versgemalen zwarte peper toe. Rooster deze een paar minuten tot de aroma’s vrijkomen.
  • Voeg een soeplepel pastawater toe aan de pan met de geroosterde peper en zet het vuur laag. Roer de geraspte Pecorino Romano er beetje bij beetje doorheen tot een romige saus ontstaat.
  • Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan met de saus en meng goed door elkaar. Voeg indien nodig extra pastawater toe voor de gewenste consistentie.
  • Serveer direct, gegarneerd met extra zwarte peper en eventueel een scheutje olijfolie.

Notities

  • Voor de beste smaak, gebruik verse Pecorino Romano en maal de zwarte peper net voor gebruik. Dit gerecht is het lekkerst direct na het bereiden, dus serveer het meteen voor de beste ervaring.
0.0 from 0 votes