0

POSTNL

Snel en veilig verzenden

SUPERIEURE SERVICE MET EEN ITALIAANS TINTJE

Altijd snel en persoonlijk

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

ENORME KEUZE

Meer dan 800 artikelen direct leverbaar!

Spaghetti met Mosselen en ‘Nduja

Facebook
Twitter
LinkedIn
0.0 from 0 votes
Spaghetti met Mosselen en ‘Nduja

Spaghetti met Mosselen en ‘Nduja

Recipe by Lauro
0.0 from 0 votes

Een heerlijke combinatie van pittige ‘nduja en zilte mosselen die je smaakpapillen prikkelt. Deze Italiaanse klassieker brengt de zee en de bergen samen in één bord, perfect voor wie houdt van robuuste en intense smaken.

Course: HoofdgerechtCuisine: ItaliaansDifficulty: Gemiddeld
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

20

minutes
Calories

450

kcal
Total time

30

minutes
Kookmodus

Houd het scherm van uw apparaat aan

Ingrediënten

  • 300 g 300 Spaghetti

  • 1 pot 1 mosselen in pekel

  • 80 g 80 ‘Nduja di Spilinga

  • 2 2 teentjes knoflook, fijngehakt

  • 1 1 sjalot, in dunne ringen gesneden

  • 8 8 takjes platte peterselie, fijngehakt (inclusief de steeltjes)

  • 1 1 glas droge witte wijn

  • Olijfolie extra vierge

  • Zwarte peper naar smaak

  • Zout naar smaak

Instructies

  • Pasta Koken:
    Breng een grote pan met gezouten water aan de kook en kook de spaghetti al dente. Bewaar een kopje van het kookwater en giet de pasta af.
  • Saus Voorbereiden:
    Verhit een flinke scheut olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg sjalot en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn, ongeveer 3 minuten.
  • ‘Nduja en Mosselen Toevoegen:
    Voeg de ‘nduja toe en bak nog 5 minuten door, gevolgd door de witte wijn. Laat het 2-3 minuten inkoken.
  • Mosselen en Peterselie:
    Voeg de uitgelekte mosselen en peterseliesteeltjes toe. Laat het geheel 2-3 minuten sudderen.
  • Pasta Maken:
    Voeg de spaghetti en een scheutje kookvocht toe. Meng goed door elkaar en breng op smaak met peper, extra olijfolie en de peterselieblaadjes.

Notities

  • Deze spaghetti met mosselen en ‘nduja is een perfect balans tussen de zilte smaak van de zee en het pittige van de bergen. Ideaal voor liefhebbers van intensere smaken. Maak het af met wat extra olijfolie voor een verfijnde touch!
0.0 from 0 votes