We have imported template successfully. To setup it in the correct way please, save this page, refresh and select it in dropdown.

POSTNL

Snel en veilig verzenden

SUPERIEURE SERVICE MET EEN ITALIAANS TINTJE

Altijd snel en persoonlijk

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

ENORME KEUZE

Meer dan 800 artikelen direct leverbaar!

Bruschetta con Pesto Cetarese met Burrata, Cherry Tomaat en Basilicum

Facebook
Twitter
LinkedIn
0.0 from 0 votes
Bruschetta con Pesto Cetarese met Burrata, Cherry Tomaat en Basilicum

Bruschetta con Pesto Cetarese met Burrata, Cherry Tomaat en Basilicum

Recipe by Lauro

Een smaakvolle Italiaanse bruschetta met huisgemaakte pesto Cetarese, verse burrata, en een frisse garnering van cherry tomaat en basilicum. Ideaal voor een gezellige borrel!

Course: AppetizersCuisine: ItalianDifficulty: Makkelijk
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

5

minutes
Calories

220

kcal
Total time

15

minutes
Kookmodus

Houd het scherm van uw apparaat aan

Ingrediënten

  • 4 4 sneetjes rustiek brood, licht geroosterd

  • 2 2 ansjovisfilets + extra voor garnering

  • 1 el 1 kappertjes + extra voor garnering

  • 4-6 4-6 zwarte olijven

  • 10 10 walnoten en/of amandelen

  • handvol verse basilicumblaadjes + extra voor garnering

  • 1 el 1 colatura di alici

  • 3 el 3 olijfolie

  • 1 1 bol burrata

  • 2 2 cherry tomaatjes, gehalveerd

  • peper en zout naar smaak

View cart • 1

Instructies

  • Bereid de pesto: Hak de walnoten, amandelen, olijven, kappertjes, en ansjovis grof. Doe dit mengsel samen met de basilicumblaadjes, colatura di alici en olijfolie in een keukenmachine. Pulseer tot een grove pesto.
  • Breng op smaak: Voeg peper en zout toe naar smaak en pulseer kort door.
  • Smeer de bruschetta: Bestrijk elk sneetje geroosterd brood royaal met de pesto.
  • Voeg de burrata toe: Scheur de burrata in stukken en leg een stuk bovenop elke bruschetta.
  • Garneer: Voeg een extra ansjovisfilet, een paar kappertjes, een halve cherry tomaat en een basilicumblaadje toe op elk stukje bruschetta.

Notities

  • Serveertip: Bestrooi eventueel met een snufje extra olijfolie voor extra smaak.
0.0 from 0 votes