MULINO CAPUTO | Pizzabloem type 00 'PIZZERIA'

Waardering:
93 % of 100
Op voorraad
SKU
MULCAPPIZ
Gegroepeerde productitems
Product NaamAantal
MULINO CAPUTO | Pizzabloem type 00 'PIZZERIA' Rossa | 1Kg
€ 2,49
MULINO CAPUTO | Pizzabloem type 00 'PIZZERIA' | 5Kg
€ 11,99
MULINO CAPUTO | Pizzabloem type 00 'PIZZERIA' | 25Kg
€ 47,60
LET OP: de 25Kg zak is alleen vooraf te bestellen - Levering binnen 2 a 3 weken vanaf besteldatum.

MULINO CAPUTO | PIZZERIA - Bloem 00 voor Pizza Napoletana

Ingrediënten: Bloem type 00 voor Napolitaanse Pizza

Merk : MULINO CAPUTO

http://www.mulinocaputo.it

Gemaakt in : Napoli Regio : Campania

Rheologische eigenschappen
Eiwitgehalte: min 12.5%
W-waarde: W 260/270
Elasticiteit: P/L 0.50/0.60

Meer informatie
Type Bloem / MeelType 00
W-waardeW 260/270
Eiwit Percentage12,5
Elasticiteit:P/L 0,50/0,60
MerkMULINO CAPUTO
Produceert in:Italië

MULINO CAPUTO | PIZZERIA - Bloem 00 voor Pizza Napoletana

Rheologische eigenschappen
Eiwitgehalte: min 12.5%
W-waarde: W 260/270
Elasticiteit: P/L 0.50/0.60

De Mulino Caputo Pizzeria is een pizza bloem van één van de meest bekende Italiaanse merken: Mulino Caputo dus. In het verleden was de 1Kg verpakking van deze Mulino Caputo Pizzeria bloem in het blauw. Tegenwoordig vindt men de Mulino Caputo Pizzeria in een nieuwe rode verpakking. De 5Kg zak is voorlopig nog blauw en zo ook de 25Kg zak. Het is een type 00 bloem, een bakkersterm voor bloem die gemaakt wordt van zachte tarwe.

Met deze Mulino Caputo Pizzeria is het mogelijk om pizza’s te maken van echt een top niveau. Advies is om het minimaal 24 uur te laten rijzen (max 48 uur maar dan wel gekoeld). Gewenst is tevens, voor een optimale resultaaat, om deze op zo hoog mogelijke temperaturen te bakken. Het deeg met deze bloem wordt mooi elastich en vol van smaak (hoe langer de rijstijd hoe beter de smaak!).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MULINO CAPUTO | Pizzabloem type 00 'PIZZERIA'
Uw waardering