De rijke chocoladesmaak en fluweelzachte textuur maken PANEANGELI-crème met chocoladesmaak ideaal voor het vullen van alle soorten desserts: voor cakes, taarten, gebak, donuts, soezen en cannoncini, als alternatief voor klassieke custard.
Eenvoudig en praktisch, het hoeft niet te worden gekookt en wordt verkregen door de inhoud van een zak in 250 ml melk bij kamertemperatuur gedurende slechts 2 minuten te mengen. PANEANGELI Room met Chocoladesmaak kan ook worden gebruikt bij het koken en kan worden ingevroren en vervolgens worden ontdooid.
Elke verpakking van 172 g bevat 2 zakken PANEANGELI-crème met chocoladesmaak.
Wil je zo nu en dan inspiratie voor lekkere Italiaanse recepten? Of een slimme kooktip en andere nieuws over heerlijke Italiaanse producten die ik via Peccati di Gola verkoop? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!
This website uses cookies to improve your experience. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies. However you may visit Cookie Settings to provide a controlled consent.