Linguine nr 13 GLUTENVRIJ | 400g | RUMMO
Ervaar de authentieke smaak van Italiaanse pasta zonder gluten met Rummo’s Linguine nr. 13 glutenvrij. Deze glutenvrije linguine heeft de perfecte textuur en vorm om heerlijke sauzen vast te houden, waardoor elke hap een genot wordt.
Linguine glutenvrij met Garnalen en Citroen Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Linguine nr. 13 glutenvrij
- Grote garnalen, gepeld en schoongemaakt
- Knoflook, fijngehakt
- Verse peterselie, gehakt
- Citroensap en -rasp
- Extra vierge olijfolie
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Linguine glutenvrij volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit olijfolie in een pan, voeg knoflook toe en bak kort.
- Voeg de garnalen toe en bak tot ze roze zijn.
- Meng de gekookte Linguine glutenvrij met de garnalen.
- Voeg citroensap, citroenrasp en peterselie toe.
- Breng op smaak met zout en zwarte peper.
Linguine glutenvrij met Pesto en Geroosterde Cherrytomaten Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Linguine nr. 13 glutenvrij
- Pesto saus
- Cherrytomaten, gehalveerd
- Geroosterde pijnboompitten
- Verse basilicumblaadjes
- Parmezaanse kaas, geraspt
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Linguine glutenvrij volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Rooster de cherrytomaten in de oven tot ze zacht zijn.
- Meng de gekookte Linguine glutenvrij met pesto.
- Voeg geroosterde cherrytomaten toe.
- Garneer met geroosterde pijnboompitten, basilicum en Parmezaanse kaas.
hugo vermeulen (geverifieerde eigenaar) –
heel goede pasta