Pesto Rosso | 190g | RUMMO
Pesto Rosso is een heerlijke rode pestovariant die de smaakpapillen betovert met zijn rijke en intense aroma’s. Gemaakt van zongedroogde tomaten, basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitten, is deze rode pesto een ware traktatie voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.
De Pesto Rosso van Rummo is ambachtelijk bereid en vangt de essentie van de Mediterrane smaken in elke lepel. Geniet van de veelzijdigheid van deze rode pesto in diverse gerechten.
Pasta met Pesto Rosso, Geroosterde Kip en Cherrytomaatjes Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo pasta naar keuze
- Pesto Rosso
- Geroosterde kipfilet, in blokjes
- Cherrytomaatjes, gehalveerd
- Verse basilicumblaadjes
- Geraspte Parmezaanse kaas
- Olijfolie
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Rummo pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de gekookte pasta met Pesto Rosso.
- Verhit olijfolie in een pan, voeg geroosterde kipblokjes toe en bak tot ze goudbruin zijn.
- Voeg cherrytomaatjes toe en bak kort tot ze zacht zijn.
- Meng de pasta met de geroosterde kip en cherrytomaatjes.
- Garneer met verse basilicumblaadjes en geraspte Parmezaanse kaas.
- Breng op smaak met zout en zwarte peper.
Bruschetta met Pesto Rosso, Mozzarella en Basilicum Recept:
Ingrediënten:
- Plakjes ciabatta brood
- Pesto Rosso
- Mozzarella kaas, in plakjes
- Verse basilicumblaadjes
- Cherrytomaatjes, gehalveerd
- Balsamico glazuur
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Rooster de ciabatta plakjes in een broodrooster of oven tot ze knapperig zijn.
- Besmeer de geroosterde ciabatta met Pesto Rosso.
- Leg plakjes mozzarella op de pesto en garneer met verse basilicumblaadjes en cherrytomaatjes.
- Druppel balsamico glazuur over de bruschetta.
- Breng op smaak met zout en zwarte peper.
Mandy –
Het was een cadeautje. En hij vond het heerlijk