0

POSTNL

Snel en veilig verzenden

SUPERIEURE SERVICE MET EEN ITALIAANS TINTJE

Altijd snel en persoonlijk

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

ENORME KEUZE

Meer dan 800 artikelen direct leverbaar!

MULINO CAPUTO | bloem type 00 ‘CUOCO’

(14 klantbeoordelingen)
SKU: MUL33777N

Verzending: PostNL

Afhalen: Apeldoorn (alleen op afspraak)

 2.79 58.90 incl. btw

 2.79 incl. btw

Op voorraad

 12.99 incl. btw

Slechts 2 resterend op voorraad

 58.90 incl. btw

LET OP, DIT IS EEN BESTELARTIKEL, LEVERTIJD IS 1-3 WEKEN.

MULINO CAPUTO | Farina Tipo 00 “Cuoco” – Lunga Lievitazione
Ingrediënten: Bloem type 00 voor Pizza

Merk : MULINO CAPUTO
http://www.mulinocaputo.it
Gemaakt in : Napoli
Regio : Campania

Rheologische eigenschappen

Eiwitgehalte: min 13%
W-waarde: W 300/320
Elasticiteit: P/L 0.50/0.60

Artikel # : MUL33777N

MULINO CAPUTO | Farina Tipo 00 CUOCO

De Pizzabloem Tipo 00 ‘Cuoco’ van het gerenommeerde merk Molino Caputo uit Napels staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en veelzijdigheid. Deze bloem levert een heerlijk elastisch en rijk smakend pizzadeeg, perfect voor recepten die een lange rijstijd vereisen, variërend van meer dan 10 uur bij kamertemperatuur tot wel 72 uur in de koeling.

Verpakkingen en Specificaties Cuoco bloem is verkrijgbaar in verpakkingen van 1kg, 5kg. Hoewel de 5kg “Saccorosso” zakken qua uiterlijk verschillen van de 1kg verpakkingen, is de bloem in alle formaten identiek qua samenstelling.

  • W-waarde: 300/320, wat wijst op een sterke bloem.
  • Eiwitgehalte: 13% tot 13,5%.
  • Aanbevolen rijstijd: Minimaal 10-12 uur bij 20 graden Celsius, of tot 72 uur wanneer gekoeld bewaard.

Gebruiksaanwijzing Deze premium tipo 00 bloem, ook bekend onder de Italiaanse benaming ‘farina di grano tenero tipo 00’ wat ‘bloem van zachte tarwe’ betekent, is rijk aan gluten wat resulteert in een buitengewoon elastisch deeg. Dit maakt het ideaal voor zowel pizza als brood.

Erfgoed en Traditie Molino Caputo, gevestigd in het hart van Napels sinds 1924, is synoniem met de Italiaanse molenindustrie. Door de jaren heen is Caputo uitgegroeid tot een symbool van kwaliteit, erkend door pizza professionals wereldwijd. Deze bloem staat garant voor de creatie van voortreffelijke, licht verteerbare pizza’s die licht op de maag liggen.

Receptaanbevelingen Voor degenen die experimenteren met pizzadeeg, biedt deze bloem uitstekende resultaten voor zowel korte als lange rijstijden. Voor kortere rijstijden (tot 8 uur) raden we de ‘Doppio Zero’ bloem (voorheen bekend als ” Classica) in het blauw-witte pak aan, terwijl de ‘Cuoco’ bloem ideaal is voor langere fermentatieprocessen.

Bewaaradvies Bewaar deze bloem op een koele, droge plek om de kwaliteit te waarborgen, met een gemiddelde houdbaarheid van 6 maanden, hoewel het vaak langer goed blijft.

4.71

Based on 14 reviews
10
4
0
0
0

14 reviews for MULINO CAPUTO | bloem type 00 ‘CUOCO’

  1. Mike (geverifieerde eigenaar)

    Gebruik eigenlijk meestal deze bloem voor de pizza

    Is it helpful?
  2. Paul (geverifieerde eigenaar)

    Perfect voor napoletaanse pizza

    Is it helpful?
  3. Ivo (geverifieerde eigenaar)

    Goed pizzameel

    Is it helpful?
  4. Livia Archer (geverifieerde eigenaar)

    Dit is mijn favoriete bloem om elke week mijn eigen pizzadeeg mee te maken. Het is een ontzettend fijn en smaakvol product waar ik niet meer zonder kan (en wil).

    Is it helpful?
  5. Theo (geverifieerde eigenaar)

    perfecte pizza thuis

    Is it helpful?
  6. Anca Moldoveanu (geverifieerde eigenaar)

    Beste bloem voor eclairs,choux of profiterols

    Is it helpful?
  7. Lil B

    Prima bloem voor pizzadeeg; makkelijk te verwerken, lange gisting (in de koelkast), lekker luchtig resultaat.

    Is it helpful?
  8. Bertjan (geverifieerde eigenaar)

    Samen met de le 5 stagioni superiore is dit voor mij echt de betere bloem voor pizza. Met biergist van Le 5 stagioni is dit de perfecte combinatie.

    Is it helpful?
  9. Maaike

    Als je thuis een Napolitaanse pizza wil bakken op een Kamado, kun je niet zonder deze bloem. Perfect!

    Is it helpful?
  10. Bouke

    Goede bloem voor fermentatie in de koelkast, geeft het deeg een vollere smaak door de langere rijping.

    Is it helpful?
  11. Jürgen

    Mooie farina voor een perfecte napolitaanse pizzabodem. icm met biergist een top pizzabodem.
    Bellisima!!

    Is it helpful?
  12. Martin (geverifieerde eigenaar)

    zeer fijne en sterke bloem om mee te werken

    Is it helpful?
  13. Vincent (geverifieerde eigenaar)

    Heel mooi sterk pizzabloem. Werkt superfijn, mooi zacht bloem, vormt een mooi sterk gluten-netwerk.
    Ik vind het nog net iets fijner werken dan 5 Stagioni.
    En in de aanbiedingsprijs helemaal een goede koop!

    Is it helpful?
  14. Piero

    ..ik vindt het de beste pizzabloem maar dat is mijn persoonlijke opinie! W Napoli!!

    Is it helpful?

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ingrediënten en Allergenen:

Ingrediënten:

  • Tarwebloem type “00” (Farina di grano tenero tipo “00”)
  • Zonder toevoeging van additieven en enzymen

Allergenen:

  • Bevat: Gluten, Tarwe/Granen (Grano/Frumento)
  • Kan sporen bevatten van: Soja

Voedingswaarden

Per 100 g:

  • Energie: 1.491 kJ / 352 kcal
  • Vetten: 1,5 g
    • waarvan verzadigde vetten: 0,3 g
  • Koolhydraten: 70 g
    • waarvan suikers: 1 g
  • Vezels: 3,0 g
  • Eiwitten: 13 g
  • Zout: 0,018 g

Gebruik:
Deze hoogwaardige “00” bloem is speciaal geschikt voor professionele bakkerijen en lange rijstijden. Ideaal voor het bereiden van pizza’s, brood en deegwaren die baat hebben bij elastisch en sterk gluten. De lange rijstijd bevordert een betere smaak en textuur van het eindproduct.

Bewaren:
Bewaar op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en hitte. Maximale vochtigheid van 15,50%.

Productinformatie

Productnaam:
Tarwebloem type “00” versterkt

Producent:
Antimo Caputo srl
Corso San Giovanni a Teduccio 55,
80146 – Napoli, Italië
Stabilimento di Colle delle Api, 100,
86100 Campobasso (CR), Italië
Website: www.mulinocaputo.it
Telefoonnummer Producent: +39 081 7520566

Certificeringen en Claims:

  • Zonder toevoeging van additieven en enzymen
  • 100% Italiaans
  • Farina dei Professionisti (Speciaal ontworpen voor professionele bakkers)
  • Lange rijstijden (Ideaal voor lange fermentatieprocessen)

Verpakking en Recycling:

  • Verpakkingstype: Zak
  • Materialen: Papier
  • Recyclebaarheid: Papier – Recyclebaar
MULINO CAPUTO MULINO CAPUTO | bloem type 00 ...

 2.79 58.90 incl. btw

 2.79 incl. btw

Op voorraad

 12.99 incl. btw

Slechts 2 resterend op voorraad

 58.90 incl. btw

LET OP, DIT IS EEN BESTELARTIKEL, LEVERTIJD IS 1-3 WEKEN.

Opties selecteren

Heb je een vraag?
Onze experts staan klaar om te helpen.

Nieuwste producten

Misura PRIVOLAT Koekjes met Chocoladestukjes – Zonder Melk & Eieren 290g

‘PRIVOLAT’ Koekjes met Chocoladestukjes 290g | MISURA

 4.89 incl. btw
Bellantone Soppressata Piccante – Pittige Italiaanse worst

Soppressata Piccante – Pittige Calabrese Worst | BELLANTONE

 7.65 12.75 incl. btw
Bellantone Capocollo Piccante – Pittige Italiaanse vleeswaar

Capocollo Piccante – Pittige Italiaans Vleeswaar | BELLANTONE

 12.75 17.86 incl. btw
KOOP MET VERTROUWEN Pay safely with deal Pay safely with deal Pay safely with giropay Pay safely with giropay Pay safely with Maestro Pay safely with Maestro Pay safely with Master Card Pay safely with Master Card Pay safely with Visa Pay safely with Visa Pay safely with PayPal Pay safely with PayPal Pay safely with Bancontact Pay safely with Bancontact Pay safely with Payconiq Pay safely with Payconiq Pay safely with Sofort Pay safely with Sofort Pay safely with KBC Pay safely with KBC Pay safely with Belfius Pay safely with Belfius Pay safely with Trustly Pay safely with Trustly Pay safely with IBAN Pay safely with IBAN
Uw betaling is 100% veilig

Recent Bekeken Heerlijkheden