POSTNL

Veilig en snelle verzendingen

TOP SERVICE 7 DAGEN PER WEEK

Snelle en persoonlijke service

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

GROOT ASSORTIMENT

Ruim 700 artikelen op voorraad!

Lasagne all’uovo nr 173 | 500g | RUMMO

SKU: RUM49895

 3,89 incl. btw
KOOP NU
Verzending: PostNL

 Afhalen: Apeldoorn (alleen op afspraak)

Slechts 14 resterend op voorraad

Slechts 14 resterend op voorraad

Toevoegen aan winkelwagen

Slechts 14 resterend op voorraad

Heb je een vraag?
Onze experts staan klaar om te helpen.
+31 6 442 442 39
EAN: 8008343201735

Rummo’s Lasagne all’uovo nr. 173 biedt de perfecte eierpasta voor het maken van heerlijke, gelaagde gerechten. Proef de rijke smaak in gerechten zoals Lasagne all’uovo met Bolognesesaus of Lasagne all’uovo met Spinazie en Ricotta.

Lasagne all’uovo nr 173 | 500g | RUMMO

Rummo’s Lasagne all’uovo nr. 173 is een klassieke Italiaanse pastavariant die bekend staat om zijn brede, platte vellen en rijke eierachtige smaak. Deze lasagne biedt de perfecte basis voor het creëren van smaakvolle, gelaagde gerechten waar de Italiaanse keuken om bekend staat.

De eierpasta van Rummo zorgt voor een zachte en smaakvolle textuur, en de brede vellen absorberen sauzen op een manier die elke hap een genot maakt.

Lasagne all’uovo met Bolognesesaus Recept:

Ingrediënten:

  • 400 g Rummo Lasagne all’uovo nr. 173
  • Rundergehakt
  • Ui, wortel, selderij (fijngesneden)
  • Tomatenpuree
  • Rode wijn
  • Melk
  • Geraspte Parmezaanse kaas
  • Boter
  • Zout en zwarte peper naar smaak
  • Aantal porties: 6 personen

Instructies:

  1. Kook de Lasagne all’uovo nr. 173 volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bereid een Bolognesesaus door gehakt, groenten, tomatenpuree en rode wijn te koken.
  3. Maak een bechamelsaus door boter te smelten, bloem toe te voegen en geleidelijk melk in te roeren.
  4. Vet een ovenschaal in en begin met een laag lasagnevellen, gevolgd door Bolognesesaus en bechamelsaus.
  5. Herhaal de lagen en eindig met een laag bechamelsaus.
  6. Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
  7. Bak in de oven tot de kaas goudbruin is.
  8. Laat even rusten voor het serveren.

Lasagne all’uovo met Spinazie en Ricotta Recept:

Ingrediënten:

  • 400 g Rummo Lasagne all’uovo nr. 173
  • Verse spinazieblaadjes
  • Ricotta kaas
  • Tomatensaus
  • Geraspte mozzarella kaas
  • Knoflook, fijngehakt
  • Olijfolie
  • Zout en zwarte peper naar smaak
  • Aantal porties: 6 personen

Instructies:

  1. Kook de Lasagne all’uovo nr. 173 volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit olijfolie in een pan, voeg knoflook toe en bak kort.
  3. Voeg verse spinazie toe en bak tot deze is geslonken.
  4. Meng ricotta met zout en zwarte peper.
  5. Vet een ovenschaal in en begin met een laag lasagnevellen, gevolgd door tomatensaus, spinazie en ricotta.
  6. Herhaal de lagen en eindig met een laag mozzarella kaas.
  7. Bak in de oven tot de kaas gesmolten is.
  8. Laat even rusten voor het serveren.
Gewicht 0,511 kg

Merk

RUMMO

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

ITALIANEN KIEZEN OOK VOOR

ONZE DIENSTEN

BETAALBAAR & EERLIJK
Ontdek eerlijke kwaliteit voor scherpe prijzen
GEKOELDE VERZENDING
Versproduct(en) gekoeld verpakt zonder extra toeslag
TOPKLASSE KLANTENSERVICE
Verfijnde klantenservice met Italiaanse flair
SUPPORT 09:00 - 18:00
Elke dag van de week
MILIEUVRIENDELIJK IN ELKE STAP
Duurzaam Verpakt, Duurzaam Geleverd
GEVESTIGD IN APELDOORN
Bestellingen afhaalbaar op afspraak

NIEUWSTE AANWINST