Maccheroncelli® Rigati | 500g | RUMMO
Rummo’s Maccheroncelli® Rigati is een meesterwerk in de wereld van de Italiaanse pasta, met zijn langwerpige buisvormige structuur en de toevoeging van ribbels voor een optimale saushechting. Deze pasta is een eerbetoon aan traditie en vakmanschap, belichaamd in elke perfect geribbelde streng.
Maccheroncelli® Rigati met Vongole Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Maccheroncelli® Rigati
- Verse venusschelpen (vongole)
- Knoflook, fijngehakt
- Verse peterselie, fijngehakt
- Cherrytomaatjes, gehalveerd
- Witte wijn
- Olijfolie
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Maccheroncelli® Rigati volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit olijfolie in een pan, voeg knoflook toe en bak kort.
- Voeg de venusschelpen toe en blus af met witte wijn.
- Voeg cherrytomaatjes toe en laat sudderen tot de schelpen opengaan.
- Breng op smaak met zout en peper, voeg verse peterselie toe.
- Giet de gekookte pasta af en meng met de vongole-saus.
- Serveer direct.
Maccheroncelli® Rigati met Romige Pancetta en Erwten Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Maccheroncelli® Rigati
- Pancetta, in blokjes gesneden
- Erwten (vers of diepvries)
- Ui, fijngehakt
- Room
- Parmezaanse kaas, geraspt
- Boter
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Maccheroncelli® Rigati volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de pancetta in een pan tot het knapperig is.
- Voeg ui toe en bak tot het zacht is.
- Voeg erwten toe en roer goed door.
- Giet room in de pan en laat sudderen.
- Voeg geraspte Parmezaanse kaas toe, breng op smaak met zout en peper.
- Meng de gekookte pasta met de romige pancetta en erwten saus.
- Voeg een klontje boter toe voor extra smeuïgheid.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.