Mezze Penne Rigate nr 28 GLUTENVRIJ | 400g | RUMMO
Rummo’s Mezze Penne Rigate nr. 28 glutenvrij biedt de perfecte glutenvrije optie voor liefhebbers van Italiaanse pasta. Met de karakteristieke geribbelde buisvormige structuur en vervaardigd met hoogwaardige glutenvrije ingrediënten, zorgt deze pasta voor een smaakvolle en bevredigende eetervaring.
Mezze Penne Rigate glutenvrij met Tomaten en Basilicum Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Mezze Penne Rigate nr. 28 glutenvrij
- Rijpe tomaten, in blokjes gesneden
- Verse basilicumblaadjes
- Knoflook, fijngehakt
- Extra vierge olijfolie
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Geraspte Pecorino Romano kaas voor garnering
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Mezze Penne Rigate glutenvrij volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit olijfolie in een pan, voeg knoflook toe en bak kort.
- Voeg tomatenblokjes toe en laat sudderen tot ze zacht zijn.
- Voeg verse basilicumblaadjes toe, breng op smaak met zout en peper.
- Meng de gekookte Mezze Penne Rigate glutenvrij met de tomaten-basilicumsaus.
- Garneer met geraspte Pecorino Romano kaas.
Mezze Penne Rigate glutenvrij met Romige Paddenstoelensaus Recept:
Ingrediënten:
- 400 g Rummo Mezze Penne Rigate nr. 28 glutenvrij
- Gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen), in plakjes
- Verse tijmblaadjes
- Ui, fijngehakt
- Room
- Boter
- Zout en zwarte peper naar smaak
- Geraspte Parmezaanse kaas voor garnering
- Aantal porties: 4 personen
Instructies:
- Kook de Mezze Penne Rigate glutenvrij volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit boter in een pan, voeg ui toe en bak tot het zacht is.
- Voeg gemengde paddenstoelen toe en bak tot ze goudbruin zijn.
- Voeg verse tijmblaadjes toe, giet room in de pan en laat sudderen.
- Breng op smaak met zout en peper, meng de gekookte Mezze Penne Rigate glutenvrij met de romige paddenstoelensaus.
- Garneer met geraspte Parmezaanse kaas.
Milan –
Deze moet je proberen. Ik was eerst sceptisch over “kortere” penne al dan wel niet glutenvrij of wel glutenvrij in dit geval.
Deze blowed my mind weer. ik merk geeneens (ik ben kieskeurig) dat het glutenvrij is. Ik ben zo blij dit is zo lekker. Ik geniet de hele avond hiervan. Zo lekker !!!!!! Ik snap het zelf niet. TIP: kook je pasta 2 minuten langer dan aangegeven staat, 12m is 14 m. dan heb je de perfecte imho. Heerlijke pasta. Kan ik mijn identiteit nog wisselen naar italiaan? hahahhha