POSTNL

Veilig en snelle verzendingen

TOP SERVICE 7 DAGEN PER WEEK

Snelle en persoonlijke service

14 DAGEN BEDENKTIJD

+ 14 dagen retour

GROOT ASSORTIMENT

Ruim 700 artikelen op voorraad!

MULINO CAPUTO | bloem type 00 ‘CUOCO’

SKU: MUL33777N

 2.59 54.97 incl. btw
KOOP NU
Verzending: PostNL

 Afhalen: Apeldoorn (alleen op afspraak)

Op voorraad

 2.59 incl. btw

Op voorraad

 11.99 incl. btw

Slechts 3 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

 54.97 incl. btw

LET OP, DIT IS EEN BESTELARTIKEL, LEVERTIJD IS 1-3 WEKEN.

Toevoegen aan winkelwagen
 2.59 incl. btw

Op voorraad

 11.99 incl. btw

Slechts 3 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

 54.97 incl. btw

LET OP, DIT IS EEN BESTELARTIKEL, LEVERTIJD IS 1-3 WEKEN.

Heb je een vraag?
Onze experts staan klaar om te helpen.
+31 6 442 442 39
EAN:

MULINO CAPUTO | Farina Tipo 00 “Cuoco” – Lunga Lievitazione
Ingrediënten: Bloem type 00 voor Pizza

Merk : MULINO CAPUTO
http://www.mulinocaputo.it
Gemaakt in : Napoli
Regio : Campania

Rheologische eigenschappen

Eiwitgehalte: min 13%
W-waarde: W 300/320
Elasticiteit: P/L 0.50/0.60

Artikel # : MUL33777N

MULINO CAPUTO | Farina Tipo 00 CUOCO

De Pizzabloem Tipo 00 ‘Cuoco’ van het gerenommeerde merk Molino Caputo uit Napels staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en veelzijdigheid. Deze bloem levert een heerlijk elastisch en rijk smakend pizzadeeg, perfect voor recepten die een lange rijstijd vereisen, variërend van meer dan 10 uur bij kamertemperatuur tot wel 72 uur in de koeling.

Verpakkingen en Specificaties Cuoco bloem is verkrijgbaar in verpakkingen van 1kg, 5kg. Hoewel de 5kg “Saccorosso” zakken qua uiterlijk verschillen van de 1kg verpakkingen, is de bloem in alle formaten identiek qua samenstelling.

  • W-waarde: 300/320, wat wijst op een sterke bloem.
  • Eiwitgehalte: 13% tot 13,5%.
  • Aanbevolen rijstijd: Minimaal 10-12 uur bij 20 graden Celsius, of tot 72 uur wanneer gekoeld bewaard.

Gebruiksaanwijzing Deze premium tipo 00 bloem, ook bekend onder de Italiaanse benaming ‘farina di grano tenero tipo 00’ wat ‘bloem van zachte tarwe’ betekent, is rijk aan gluten wat resulteert in een buitengewoon elastisch deeg. Dit maakt het ideaal voor zowel pizza als brood.

Erfgoed en Traditie Molino Caputo, gevestigd in het hart van Napels sinds 1924, is synoniem met de Italiaanse molenindustrie. Door de jaren heen is Caputo uitgegroeid tot een symbool van kwaliteit, erkend door pizza professionals wereldwijd. Deze bloem staat garant voor de creatie van voortreffelijke, licht verteerbare pizza’s die licht op de maag liggen.

Receptaanbevelingen Voor degenen die experimenteren met pizzadeeg, biedt deze bloem uitstekende resultaten voor zowel korte als lange rijstijden. Voor kortere rijstijden (tot 8 uur) raden we de ‘Doppio Zero’ bloem (voorheen bekend als ” Classica) in het blauw-witte pak aan, terwijl de ‘Cuoco’ bloem ideaal is voor langere fermentatieprocessen.

Bewaaradvies Bewaar deze bloem op een koele, droge plek om de kwaliteit te waarborgen, met een gemiddelde houdbaarheid van 6 maanden, hoewel het vaak langer goed blijft.

Gewicht N/B
Eiwitpercentage:

13 %

Elasticiteit:

P/L 0,50/0,60

Type bloem / meel

Type 00

Formaat

1Kg, 5Kg, 25Kg

Merk

MULINO CAPUTO

  1. Piero

    ..ik vindt het de beste pizzabloem maar dat is mijn persoonlijke opinie! W Napoli!!

  2. Vincent (geverifieerde eigenaar)

    Heel mooi sterk pizzabloem. Werkt superfijn, mooi zacht bloem, vormt een mooi sterk gluten-netwerk.
    Ik vind het nog net iets fijner werken dan 5 Stagioni.
    En in de aanbiedingsprijs helemaal een goede koop!

  3. Martin (geverifieerde eigenaar)

    zeer fijne en sterke bloem om mee te werken

  4. Jürgen

    Mooie farina voor een perfecte napolitaanse pizzabodem. icm met biergist een top pizzabodem.
    Bellisima!!

  5. Bouke

    Goede bloem voor fermentatie in de koelkast, geeft het deeg een vollere smaak door de langere rijping.

  6. Maaike

    Als je thuis een Napolitaanse pizza wil bakken op een Kamado, kun je niet zonder deze bloem. Perfect!

  7. Bertjan (geverifieerde eigenaar)

    Samen met de le 5 stagioni superiore is dit voor mij echt de betere bloem voor pizza. Met biergist van Le 5 stagioni is dit de perfecte combinatie.

  8. Lil B

    Prima bloem voor pizzadeeg; makkelijk te verwerken, lange gisting (in de koelkast), lekker luchtig resultaat.

  9. Anca Moldoveanu (geverifieerde eigenaar)

    Beste bloem voor eclairs,choux of profiterols

  10. Theo (geverifieerde eigenaar)

    perfecte pizza thuis

  11. Livia Archer (geverifieerde eigenaar)

    Dit is mijn favoriete bloem om elke week mijn eigen pizzadeeg mee te maken. Het is een ontzettend fijn en smaakvol product waar ik niet meer zonder kan (en wil).

  12. Ivo (geverifieerde eigenaar)

    Goed pizzameel

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

ITALIANEN KIEZEN OOK VOOR

ONZE DIENSTEN

BETAALBAAR & EERLIJK
Ontdek eerlijke kwaliteit voor scherpe prijzen
GEKOELDE VERZENDING
Versproduct(en) gekoeld verpakt zonder extra toeslag
TOPKLASSE KLANTENSERVICE
Verfijnde klantenservice met Italiaanse flair
SUPPORT 09:00 - 18:00
Elke dag van de week
MILIEUVRIENDELIJK IN ELKE STAP
Duurzaam Verpakt, Duurzaam Geleverd
GEVESTIGD IN APELDOORN
Bestellingen afhaalbaar op afspraak

NIEUWSTE AANWINST

Mortadella Emiliana met pistachenoten van FavolaMortadella Emiliana met Pistachenoten 11Kg | FAVOLA
 169.00 incl. btw